Λάρισα, 4 έως 6 Οκτωβρίου 2017

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας μας αποφάσισε την πραγματοποίηση του Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ε.Ζ.Ε., για το τρέχον έτος στη Λάρισα από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2017, στο οποίο καλούνται όλα τα μέλη της Εταιρείας να συμμετάσχουν.

Σχετικά με το εν λόγω Συνέδριο, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, επίσης, τα εξής:

Δικαίωμα συμμετοχής ύψους 25 € για μέλη & μετ. φοιτητές και 30 € για μη μέλη.

Τον ορισμό επιστημονικής επιτροπής αξιολόγησης των εργασιών που θα υποβληθούν για ανακοίνωση στο Συνέδριο.

Τον καθορισμό συγκεκριμένου σχεδίου συγγραφής των προς υποβολή για ανακοίνωση περιλήψεων των εργασιών .

Οι εργασίες προς ανακοίνωση θα είναι ερευνητικές που δεν πρέπει να έχουν δημοσιευθεί ή πρόδρομες ανακοινώσεις ή αναγνωριστικές σε θέματα ειδικού κτηνοτροφικού ενδιαφέροντος.

Για κάθε ερευνητική εργασία που προορίζεται για ανακοίνωση, θα πρέπει να έχει σταλεί περίληψη, σύμφωνα με όσα ορίζονται παραπάνω (βλ. υπ. αριθ. 3), το αργότερο μέχρι την 30η Ιουνίου 2017.

Επειδή αποφασίστηκε από το Δ.Σ. να εκδοθούν τα Πρακτικά του Συνεδρίου και να διανεμηθούν κατά τη διεξαγωγή του, όσες περιλήψεις δεν αποσταλούν εγκαίρως δεν θα συμπεριληφθούν στα εν λόγω Πρακτικά. Ως εκ τούτου, διορθώσεις ή συμπληρώσεις μπορούν να γίνουν το αργότερο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Οι περιλήψεις των εργασιών θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]. Για κάθε διευκρίνιση επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 210 5294411 και 210 5294412.